A Humansoft szerviz szakmai háttere

Manapság nagyon sok „szerviz” van, ahol javítanak számítógépeket, egyéb számítástechnikai eszközöket. Ezekben a szervizekben különböző képzettségre, szaktudásra, tapasztalatra támaszkodva végzik a javításokat. Az alábbi kettőből van a legtöbb:

  • akik csak úgy maguktól kitanulták
  • akiknek van egy általános technikusi-, esetleg felsőfokú végzettségük
Humansoft szerviz szakmai háttere sokkal komolyabb. Nálunk mindig olyan szakember nyúl az adott eszközhöz, végzi a diagnosztikát, javítást, aki a technikusi-, mérnöki végzettségen felül elvégezte a gyártó által, az adott eszközhöz előírt tanfolyamot, és sikeres vizsgát tett. Természetesen, a gyártók ezt folyamatosan ellenőrzik is.

Mindemellett Magyarország egyik legnagyobb rendszerintegrátor cégének a teljes szaktudása, és szakmai tapasztalata is mögöttünk áll, ha szükség van rá.

Bízza ránk elektronikai eszköze javítását!

Átfogó szervizszolgáltatások garanciális és nem garanciális eszközökre egyaránt.

Többre, másra van szüksége, mint az egyszerű gyári garancia? Nálunk van olyan! Forduljon hozzánk bizalommal, és megoldjuk!

Tapasztalataink szerint nem mindig elég ügyfeleinknek az a garanciális szint, amit a gyártó biztosít számukra. Ilyenkor már nehéz további garanciális szolgáltatásokat vásárolni.

Mi erre is tudunk kedvező megoldást nyújtani:

  • Hosszabb garanciát szeretne?
  • Mi meg tudjuk hosszabbítani a garanciális időszakot.
  • Szeretné, ha szerviz menne Önhöz javítani, és nem Önnek kellene a szervizbe vinnie a gépet?
  • Nem probléma, a szerviz garanciából helyszíni garanciát tudunk csinálni.
  • Szeretné, hogy a merevlemez meghibásodásakor ne kelljen azt átadnia a szerviznek?
  • Rendben, ilyen szolgáltatásunk is van.
  • Valami olyat szeretne, ami még nem jutott eszünkbe?
  • Csak mondja el nekünk, és megoldjuk!

Fontos: mi mindezt nem egy biztosítótársaságon keresztül, hanem saját magunk nyújtjuk! Ha szükség lesz a megvásárolt szolgáltatásra, nem kell egy biztosítóval megvívnia, és bizonyítania, hogy jogosult a szolgáltatásra.

Ez a megoldás, hogy mi magunk vagyunk a szolgáltatás értékesítői, és nyújtói is, egyszerűbb, hatékonyabb, gyorsabb és nem utolsó sorban olcsóbb is Önnek!

Egy kis tisztítás, egy kis szoftveres rendrakás sokszor segít.

Ez az a hiba, ami meg tudja keseríteni minden felhasználó életét. Olyan megfoghatatlan, hol jelentkezik, hol nem. Beviszi a szervizbe a gépet, ahol nem jelentkezik a hiba. A szervizesek furán néznek, Ön pedig rosszul érzi magát.

Nálunk nem kell ilyentől tartania! Biztosak vagyunk benne, hogy nem csak úgy felénk járt, és ha már úgyis itt volt, akkor kitalált valami misztikus hibajelenséget.

Átvesszük Öntől a gépet, és komolyan bevizsgáljuk. Mindez Önnek nem kerül semmibe: a bevizsgálás nálunk ingyenes, függetlenül attól, hogy mennyi munkánkba kerül!

A vizsgálat eredményeként ajánlatot adunk Önnek a megoldásra.

Az ilyen javítások után azt kérjük, hogy töltsön el nálunk egy órát, egy jó kávé mellett és tesztelje a gépet. Ha nem elégedett a megoldással, nem kell fizetnie.